Overslaan en naar de inhoud gaan

Gereformeerden werken samen in Maastricht

Geplaatst opdinsdag 3 februari 2015 - 10:23

De Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt van Maastricht en de Nederlands Gereformeerde Kerk worden vanaf 1 januari 2016 één kerkgemeente.

Dat meldt het Nederlands Dagblad. Vanaf 1 juli dit jaar houden de twee gemeenten gezamenlijke kerkdiensten. De precieze invulling van de samenwerking is nog onbekend.

Het gaat volgens het dagblad om twee kleine geloofsgroepen. De Nederlands-gereformeerden telt 72 aanhangers, de vrijgemaakt-gereformeerden 108.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Video: Bidcoin als spiritueel alternatief voor bitcoin
Openlijk verzet tegen nieuw onzevader
Nieuwe kapel in Maastricht als laatste wens
De Bijbel is uit: voorleesmarathon in Maastricht ten einde
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen