Overslaan en naar de inhoud gaan

Gerard Joling shockeert Chantal Janzen met zijn seksspeeltje

Geplaatst opdinsdag 3 september 2019 - 17:47

Chantal Janzen had het schaamrood op de wangen toen Gerard Joling haar een seksspeeltje liet zien.

Dat is op beelden van de eerste aflevering van Chantals Pyjama Party te zien, die De Telegraaf heeft gepubliceerd.

Klein speeltje
De jolige zanger laat de presentatrice uit Tegelen op zijn slaapkamer een dildo zien. "Voordat je vanavond denkt: lukt het wel of niet", zo zegt hij voordat hij het voorwerp toont. "Ik heb een klein speeltje voor je vanavond." Janzen doet van schaamte meteen haar handen voor haar gezicht als Joling met een blauwe dildo voor haar staat. "Dat kan echt niet", reageert ze.

Nieuwsgierigheid
Desalniettemin wekt het wel haar nieuwsgierigheid om in de kasten van Joling te duiken op zoek naar andere 'gekke' dingen, zoals ze zegt. Totdat haar oog valt op iets anders dat een 'ohhh'-reactie opwekt.

In de pyjama
Eerder werd bekendgemaakt dat Chantal Janzen ook dit jaar weer haar pyjama aandoet om te blijven slapen bij een aantal bekende Nederlanders, onder wie dus Gerard Joling. Ook mag ze gebruikmaken van een slaapkamer van onder anderen Corry Konings, Waylon, Alex Klaassen en Famke Louise.

Lees ook: Chantal Janzen naar bed met Gerard Joling en Corry Konings

Eerste seizoen
Het is het eerste seizoen van dit logeerprogramma. De voorganger van het programma heette Chantal Blijft Slapen. De Tegelse showbizzster is er met John de Mol, de nieuwe baas van SBS, niet uitgekomen om die naam aan te houden. Het programma verandert niet alleen van naam; er zouden ook nieuwe elementen in terug komen.

Televisiekijkend Nederland kan vanaf 5 september om 20:30 meekijken met de spannende nachten van Chantal en haar collega's.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen