Overslaan en naar de inhoud gaan

Gerard Joling shockeert Chantal Janzen met zijn seksspeeltje

Geplaatst opdinsdag 3 september 2019 - 17:47

Chantal Janzen had het schaamrood op de wangen toen Gerard Joling haar een seksspeeltje liet zien.

Dat is op beelden van de eerste aflevering van Chantals Pyjama Party te zien, die De Telegraaf heeft gepubliceerd.

Klein speeltje
De jolige zanger laat de presentatrice uit Tegelen op zijn slaapkamer een dildo zien. "Voordat je vanavond denkt: lukt het wel of niet", zo zegt hij voordat hij het voorwerp toont. "Ik heb een klein speeltje voor je vanavond." Janzen doet van schaamte meteen haar handen voor haar gezicht als Joling met een blauwe dildo voor haar staat. "Dat kan echt niet", reageert ze.

Nieuwsgierigheid
Desalniettemin wekt het wel haar nieuwsgierigheid om in de kasten van Joling te duiken op zoek naar andere 'gekke' dingen, zoals ze zegt. Totdat haar oog valt op iets anders dat een 'ohhh'-reactie opwekt.

In de pyjama
Eerder werd bekendgemaakt dat Chantal Janzen ook dit jaar weer haar pyjama aandoet om te blijven slapen bij een aantal bekende Nederlanders, onder wie dus Gerard Joling. Ook mag ze gebruikmaken van een slaapkamer van onder anderen Corry Konings, Waylon, Alex Klaassen en Famke Louise.

Lees ook: Chantal Janzen naar bed met Gerard Joling en Corry Konings

Eerste seizoen
Het is het eerste seizoen van dit logeerprogramma. De voorganger van het programma heette Chantal Blijft Slapen. De Tegelse showbizzster is er met John de Mol, de nieuwe baas van SBS, niet uitgekomen om die naam aan te houden. Het programma verandert niet alleen van naam; er zouden ook nieuwe elementen in terug komen.

Televisiekijkend Nederland kan vanaf 5 september om 20:30 meekijken met de spannende nachten van Chantal en haar collega's.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen