Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gerard Joling en Lama's helpen Twan Huys aan kijkcijfers

Geplaatst opzaterdag 1 december 2018 - 17:50

Twan Huys is met zijn RTL Late Night weer eens in de kijkcijfer top 25 terug te vinden.

Vrijdagavond zaten de Lama's bij hem aan tafel en gaf Gerard Joling een optreden. En dat wist ruim 855.000 kijkers te boeien, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

Kijkcijfers
Daarmee is het programma van de presentator uit Sevenum op de twaalfde plek terug te vinden. Het best bekeken programma was The Voice of Holland. Ruim 1.972.000 zaten aan de buis gekluisterd voor de talentenjacht. Het achtuurjournaal staat met 1.875.000 kijkers op de tweede plek.

Feest
Gerard Joling heeft vrijdagavond voor een feestje gezorgd in de studio in Amsterdam. De entertainer mocht zijn single Christmas on the Dance ten gehore brengen. Daarmee kreeg hij de voetjes van de vloer. Tijl Beckand van de Lama's stond zelfs op de tafel te dansen.

Derksen
Diva Patty Brard, die sinds kort elke vrijdag de vaste sidekick is van Huys, reageerde ook nog op de kritiek van voetbalgoeroe Johan Derksen. De Snor haalde eerder flink uit naar de 63-jarige voormalige Luv-zangeres. En daar wilde Brard toch nog iets over zeggen. "Als hij dat nodig heeft voor kijkcijfers", zei de mediapersoonlijkheid cynisch.

Lees ook: Johan Derksen haalt sidekick Twan Huys door het slijk

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen