Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gerard Joling en Lama's helpen Twan Huys aan kijkcijfers

Geplaatst opzaterdag 1 december 2018 - 17:50

Twan Huys is met zijn RTL Late Night weer eens in de kijkcijfer top 25 terug te vinden.

Vrijdagavond zaten de Lama's bij hem aan tafel en gaf Gerard Joling een optreden. En dat wist ruim 855.000 kijkers te boeien, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

Kijkcijfers
Daarmee is het programma van de presentator uit Sevenum op de twaalfde plek terug te vinden. Het best bekeken programma was The Voice of Holland. Ruim 1.972.000 zaten aan de buis gekluisterd voor de talentenjacht. Het achtuurjournaal staat met 1.875.000 kijkers op de tweede plek.

Feest
Gerard Joling heeft vrijdagavond voor een feestje gezorgd in de studio in Amsterdam. De entertainer mocht zijn single Christmas on the Dance ten gehore brengen. Daarmee kreeg hij de voetjes van de vloer. Tijl Beckand van de Lama's stond zelfs op de tafel te dansen.

Derksen
Diva Patty Brard, die sinds kort elke vrijdag de vaste sidekick is van Huys, reageerde ook nog op de kritiek van voetbalgoeroe Johan Derksen. De Snor haalde eerder flink uit naar de 63-jarige voormalige Luv-zangeres. En daar wilde Brard toch nog iets over zeggen. "Als hij dat nodig heeft voor kijkcijfers", zei de mediapersoonlijkheid cynisch.

Lees ook: Johan Derksen haalt sidekick Twan Huys door het slijk

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen