Overslaan en naar de inhoud gaan

Gerard Joling en Lama's helpen Twan Huys aan kijkcijfers

Geplaatst opzaterdag 1 december 2018 - 17:50

Twan Huys is met zijn RTL Late Night weer eens in de kijkcijfer top 25 terug te vinden.

Vrijdagavond zaten de Lama's bij hem aan tafel en gaf Gerard Joling een optreden. En dat wist ruim 855.000 kijkers te boeien, zo blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek (SKO).

Kijkcijfers
Daarmee is het programma van de presentator uit Sevenum op de twaalfde plek terug te vinden. Het best bekeken programma was The Voice of Holland. Ruim 1.972.000 zaten aan de buis gekluisterd voor de talentenjacht. Het achtuurjournaal staat met 1.875.000 kijkers op de tweede plek.

Feest
Gerard Joling heeft vrijdagavond voor een feestje gezorgd in de studio in Amsterdam. De entertainer mocht zijn single Christmas on the Dance ten gehore brengen. Daarmee kreeg hij de voetjes van de vloer. Tijl Beckand van de Lama's stond zelfs op de tafel te dansen.

Derksen
Diva Patty Brard, die sinds kort elke vrijdag de vaste sidekick is van Huys, reageerde ook nog op de kritiek van voetbalgoeroe Johan Derksen. De Snor haalde eerder flink uit naar de 63-jarige voormalige Luv-zangeres. En daar wilde Brard toch nog iets over zeggen. "Als hij dat nodig heeft voor kijkcijfers", zei de mediapersoonlijkheid cynisch.

Lees ook: Johan Derksen haalt sidekick Twan Huys door het slijk

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen