Advocaat Gerald Roethof

Brech in beroep: 'Niet zitten voor wat ik niet heb gedaan'

Jos Brech liet kort voordat hij vrijdagmiddag werd veroordeeld tot 12,5 jaar cel, weten geen straf te accepteren. "Ik ga niet zitten voor iets wat ik niet gedaan heb."

Nicky Verstappen
Advocaat zaait twijfel: 'Misschien liep Nicky weg'

Er zijn verschillende scenario's denkbaar voor de zaak Nicky Verstappen waarin Jos Brech (57) geen aandeel heeft, stelt zijn advocaat Gerald Roethof. Hij blijft de onschuld van Brech bepleiten.

ANP-423719191
Jos Brech aan zet: moeizaam gevecht tegen publieke opinie

De advocaat van Jos Brech (57) krijgt maandag nog één keer de kans om diens onschuld in de zaak Nicky Verstappen te bepleiten. Aan deze Gerald Roethof de taak om de onderbuik van Nederland te temmen.

Arrestatie Jos Brech
Jos Brech zoekt vrijheid in Veendam, maar is hij dan veilig?

Ook een zevende verzoek van Jos Brech (57) om de gevangenis te verlaten, is in de prullenbak beland. De man die verdacht wordt van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen wil naar huis, maar daar zitten veel haken en ogen aan.

Ontknoping nadert in zaak Nicky Verstappen

De zaak tegen Jos Brech (56), verdacht van het doden en misbruiken van Nicky Verstappen, nadert zijn einde. Begin oktober verwacht justitie het dossier compleet te hebben en een maand later wordt dat dossier uitgebreid doorgesproken.

Peter R. de Vries: 'Brech vermeed oogcontact familie Nicky'

Dat de nabestaanden van Nicky Verstappen dinsdag oog in oog stonden met de vermeende moordenaar van hun Nicky, is ze niet in de koude kleren gaan zitten.

Advocaat Roethof: 'Voor mij hoeft dit niet'

Voor advocaat Gerald Roethof van verdachte Jos Brech had de schouw dinsdagochtend op de Brunssummerheide niet gehoeven.

Peter R. de Vries: 'Familie Verstappen is tevreden'

De rechtbank was woensdagmiddag duidelijk: Jos Brech (56) heeft iets uit te leggen in de zaak Nicky Verstappen. Mede daarom blijft de man uit Simpelveld, verdacht van het doden van de elfjarige jongen, in voorarrest zitten.

Deskundigen: 'Jos Brech lijdt aan pedofiele stoornis'

Uit het rapport van het Pieter Baan Centrum blijkt dat Jos Brech (56) kampt met een pedofiele stoornis.

Advocaat Brech: 'Hier voor u zit een doodnormale man'

Er is geen bewijs dat Jos Brech (56) Nicky Verstappen heeft gedood en misbruikt. Dat stelt zijn advocaat Gerald Roethof. Hij vindt dat zijn cliënt op vrije voeten moet worden gesteld.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten