Ger Senden en Réne Maessen Roda JC - Fortuna

Video: Iconen Roda en Fortuna halen derby-herinneringen op

Woensdag spelen Roda JC en Fortuna Sittard tegen elkaar in de KNVB Beker. In aanloop naar de derby halen clubiconen Ger Senden en René Maessen herinneringen op aan hun derby's.

Rene Maessen Fortuna Sittard AvondGasten Sport
Oud-speler Maessen: 'Denk dat Hofland het even niet weet'

Oud-Fortuna speler René Maessen vermoedt dat Kevin Hofland even niet weet hoe het verder moet met Fortuna Sittard. "Hij zoekt ergens steun."

Ger Senden Roda-icoon Roda JC
'Nieuwe investeerder staat klaar als De la Vega vertrekt'

Mocht de omstreden Roda-investeerder Mauricio Garcia de la Vega zijn vertrek aankondigen, dan staat er een nieuwe investeerder klaar.

Roda-icoon wil graag met Mexicaanse investeerder praten

Roda-icoon Ger Senden zou graag eens met de nieuwe eigenaar Mauricio de la Vega over de toekomst van de Kerkraadse club willen praten.

Roda-icoon komt ook in actie: 'club mag nooit kapot gaan'

Roda-icoon Ger Senden komt ook in actie om de noodlijdende Kerkraadse club van de ondergang te redden. Hij krijgt daarbij de hulp van oud-spelers en voormalig trainers.

Ger Senden: 'Besefte thuis pas wat ontslag inhield'

Na 30 jaar trouwe dienst kreeg Ger Senden (48) in juni dit jaar slecht nieuws.

Roda JC-icoon slachtoffer van bezuinigingsronde

De bezuinigingsronde van Roda JC kost clubicoon Ger Senden (48) zijn baan. Hij was sinds 2007 voornamelijk actief als teammanager.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten