Overslaan en naar de inhoud gaan

'Gepeperd proces-verbaal' voor naakte vrouw in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 4 juli 2020 - 21:01

Een vrouw die zaterdagmiddag naakt rondliep in het centrum van Maastricht heeft een proces-verbaal van de politie gekregen.

De naaktloopster hield zich in de buurt van de Stokstraat op, zo schrijft de politie op Facebook.

Geen schaamte
De naakte vrouw werd volgens de politie omringd door fotografen. Verder deerde het matige weer haar niet en leek ze ook geen last van schaamte te hebben.

Gepeperd proces-verbaal
De politie heeft de naaktloopster gesommeerd het centrum onmiddellijk te verlaten en kreeg een 'gepeperd proces-verbaal'. Waarom de vrouw uit de kleren was gegaan, is niet bekend. 'Opvallend was de geringe meldingsbereidheid van het aanwezige publiek', schrijft de politie.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen