Overslaan en naar de inhoud gaan

Gepasseerde keeper Lathouwers vertrekt bij MVV

Geplaatst opmaandag 18 januari 2021 - 14:39

Na amper een half seizoen bij MVV Maastricht vertrekt keeper Bill Lathouwers bij de club. Hij keert terug naar zijn vaderland.

De doelman gaat spelen voor Waasland-Beveren, de hekkensluiter op het hoogste niveau in België.

Gepasseerd
Lathouwers begon het seizoen als eerste keus onder de lat en leverde enkele sterke optredens af, maar na een aantal minder wedstrijden werd hij gepasseerd door coach Darije Kalezic. Die koos vervolgens voor Mike Havekotte als eerste doelman.

Amateurcontract
De Belg speelde in totaal negen wedstrijden voor MVV. Lathouwers kwam op basis van een amateurcontract uit voor MVV. De Maastrichtse club krijgt dus geen vergoeding voor de vertrekkende keeper.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen