Overslaan en naar de inhoud gaan

Geparkeerde auto uitgebrand in Echt

Geplaatst opzondag 22 november 2020 - 14:38

Aan de Zuiderpoort in Echt is zondagmiddag een auto uitgebrand.

De chauffeur merkte tijdens het rijden dat er rook ontstond en parkeerde zijn auto bij een loods.

Schade aan de loods
De brandweer kreeg rond 14:00 uur een oproep over de brandende wagen. Het vuur ontstond, volgens ooggetuigen, onder het dashboard. Vermoedelijk is een kortsluiting de oorzaak.

De buitenkant van de loods liep ook schade op door de autobrand. De brandweer controleerde ook de binnenkant van het gebouw om te onderzoeken of er risico was op brandgevaar. Dat bleek niet zo te zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen