Overslaan en naar de inhoud gaan

Genomineerden MKB L1mburg Prijs 2018 bekend

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 10:03

De genomineerden voor de MKB L1mburg Prijs 2018 zijn bekend: CRDLT uit Maastricht, Dekkers Tweewielers uit Wanssum en Pex Dakbedekkingen uit Echt.

Met deze prijs worden bedrijven gehonoreerd die maatschappelijke meerwaarde bieden. Het motto is: van winst naar waarde. De gedachte achter de prijs is namelijk dat het bij ondernemen niet alleen om een goed verdienmodel moet gaan.

Meerwaarde
Zo heeft CRDLT een instrument voor de zorgsector ontwikkeld dat reageert op de manier van aanraking tussen de gebruikers. Daarmee is communicatie mogelijk met bijvoorbeeld dementerende mensen. Dekkers Tweewielers verkoopt niet alleen fietsen, maar draagt ook bij aan de lokale toeristisch-recreatieve ontwikkeling. En Pex Dakbedekkingen coördineert de aanpak van de totale buitenschil van woningen die duurzaam worden gerenoveerd en vernieuwd.

Machinefabriek
De prijs wordt voor de derde keer uitgereikt. Vorig jaar won Geelen Counterflow in Haelen. Deze machinefabriek ontwikkelt zeer zuinige tegenstroom drogers en koelers voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ook dit jaar wordt de winnaar bekend gemaakt in een live-uitzending van L1 TV, op dinsdag 12 juni (17:55 uur) vanuit het pand van meubelfabrikant Leolux in Venlo.

Lees ook:
Meer over de MKB L1mburg Prijs op L1.nl

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen