Overslaan en naar de inhoud gaan

Genomineerden MKB L1mburg Prijs 2018 bekend

Geplaatst opmaandag 4 juni 2018 - 10:03

De genomineerden voor de MKB L1mburg Prijs 2018 zijn bekend: CRDLT uit Maastricht, Dekkers Tweewielers uit Wanssum en Pex Dakbedekkingen uit Echt.

Met deze prijs worden bedrijven gehonoreerd die maatschappelijke meerwaarde bieden. Het motto is: van winst naar waarde. De gedachte achter de prijs is namelijk dat het bij ondernemen niet alleen om een goed verdienmodel moet gaan.

Meerwaarde
Zo heeft CRDLT een instrument voor de zorgsector ontwikkeld dat reageert op de manier van aanraking tussen de gebruikers. Daarmee is communicatie mogelijk met bijvoorbeeld dementerende mensen. Dekkers Tweewielers verkoopt niet alleen fietsen, maar draagt ook bij aan de lokale toeristisch-recreatieve ontwikkeling. En Pex Dakbedekkingen coördineert de aanpak van de totale buitenschil van woningen die duurzaam worden gerenoveerd en vernieuwd.

Machinefabriek
De prijs wordt voor de derde keer uitgereikt. Vorig jaar won Geelen Counterflow in Haelen. Deze machinefabriek ontwikkelt zeer zuinige tegenstroom drogers en koelers voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ook dit jaar wordt de winnaar bekend gemaakt in een live-uitzending van L1 TV, op dinsdag 12 juni (17:55 uur) vanuit het pand van meubelfabrikant Leolux in Venlo.

Lees ook:
Meer over de MKB L1mburg Prijs op L1.nl

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen