Overslaan en naar de inhoud gaan

Gennep worstelt met gratis camperplaatsen

Geplaatst opdinsdag 20 september 2016 - 7:53

De gemeente Gennep kan het niet eens worden over wat er moet gebeuren met de gratis camperplaatsen in de gemeente.

Het college stelde voor om de gratis camperplaatsen ondanks de protesten te handhaven, maar dat idee werd naar de prullenbak verwezen.

Geen besluit
Ook een voorstel van de PvdA en VVD om te stoppen met de camperplaatsen kreeg volgens de Gelderlander geen meerderheid van de stemmen.

Lees ook: Campings Limburg niet blij met gratis camperplaatsen

Concurrentie
Alleen de motie van het CDA werd niet afgewezen, maar eindigde in een patstelling: acht tegen acht. De partij wil dat de huidige camperplaatsen blijven bestaan, maar dat er gezocht wordt naar een manier om een einde te maken aan de oneerlijke concurrentie met de campings in de omgeving.

Om tot een beslissing te komen, zal het onderwerp in de volgende raadsvergadering opnieuw behandeld moeten worden.

Lees ook: Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen

Gratis plaatsen
In de gemeente Gennep kunnen campers op drie plaatsen gratis overnachten: naast eethuis De Diepen in Milsbeek, in het centrum van Gennep en bij Old Inn in Ottersum. In totaal is er ruimte voor vijftien campers. De plaatsen zijn gratis, omdat er geen water en elektriciteit is.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen
Kampeerders tevreden over camperplaatsen in Gennep
Campings Limburg niet blij met gratis camperplaatsen
Volop gegokt op amateurvoetbalderby's in Gennep
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen