Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gennep worstelt met gratis camperplaatsen

Geplaatst opdinsdag 20 september 2016 - 7:53

De gemeente Gennep kan het niet eens worden over wat er moet gebeuren met de gratis camperplaatsen in de gemeente.

Het college stelde voor om de gratis camperplaatsen ondanks de protesten te handhaven, maar dat idee werd naar de prullenbak verwezen.

Geen besluit
Ook een voorstel van de PvdA en VVD om te stoppen met de camperplaatsen kreeg volgens de Gelderlander geen meerderheid van de stemmen.

Lees ook: Campings Limburg niet blij met gratis camperplaatsen

Concurrentie
Alleen de motie van het CDA werd niet afgewezen, maar eindigde in een patstelling: acht tegen acht. De partij wil dat de huidige camperplaatsen blijven bestaan, maar dat er gezocht wordt naar een manier om een einde te maken aan de oneerlijke concurrentie met de campings in de omgeving.

Om tot een beslissing te komen, zal het onderwerp in de volgende raadsvergadering opnieuw behandeld moeten worden.

Lees ook: Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen

Gratis plaatsen
In de gemeente Gennep kunnen campers op drie plaatsen gratis overnachten: naast eethuis De Diepen in Milsbeek, in het centrum van Gennep en bij Old Inn in Ottersum. In totaal is er ruimte voor vijftien campers. De plaatsen zijn gratis, omdat er geen water en elektriciteit is.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen
Kampeerders tevreden over camperplaatsen in Gennep
Campings Limburg niet blij met gratis camperplaatsen
Camping De Heldense Bossen
Vijf sterren voor camping de Heldense Bossen
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen