Overslaan en naar de inhoud gaan

Gennep wil coronaperiode levend houden

Geplaatst opdinsdag 14 september 2021 - 14:45

Gemeente Gennep heeft dinsdagmorgen haar inwoners gevraagd ideeën aan te dragen om de 'herinnering aan de coronaperiode levend te houden.'

Na de gemeente Eijsden-Margraten wil ook de gemeente Gennep de gedachte aan de coronaperiode een fysieke plek geven binnen de gemeentegrenzen. Op welke manier dat gebeurt, is nog niet bekend.

Coronagolf
In augustus vorig jaar was er in Gennep sprake van een coronagolf door het grote aantal besmettingen in een periode van zeven dagen. Gennep was toen relatief gezien een van de grotere besmettingshaarden van Nederland.

Lees ook: GGD: Coronagolf in Gennep is géén cluster

In totaal raakten er van vrijdag 13 maart 2020 tot en met maandag 13 september 2021 1.983 mensen besmet en zijn er 20 mensen overleden aan de gevolgen van COVID-19.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen