lege bus, openbaar vervoer (stock)

Anderhalve passagier in de bus: lijn 92 dreigt te verdwijnen

De vaste buslijn tussen Gennep en het Brabantse Cuijk dreigt te verdwijnen.

Ongeval A77 Heijen 13 jun 2021
Gewonde bij kettingbotsing op A77

Bij een kettingbotsing op de A77 bij Heijen is een automobilist dusdanig gewond geraakt dat die per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Gennep
Shared space mislukt: Gennep krijgt weer stoepranden

Het centrum van Gennep gaat opnieuw op de schop, nu na een aantal jaren blijkt dat het 'shared space' verkeersconcept niet werkt.

Arjen-Mehlkop-LR
Arjen Mehlkop lijsttrekker D66 Gennep

Arjen Mehlkop is gekozen tot lijsttrekker van D66 voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar in Gennep.

Aanrijding doorrijder Gennep (9 dec 2020)
Doorrijdster (34) was hoogzwanger bij dodelijk ongeval

De 34-jarige vrouw uit Gennep die in december vorig jaar doorreed na een aanrijding met dodelijke afloop, was op dat moment hoogzwanger. Ze werd een paar uur na het ongeval thuis aangehouden.

stock politiek raadslid gemeenteraad raadsleden
Werkdruk raadsleden ondermijnt lokale politiek

Raadsleden ervaren nog steeds hoge werkdruk. De oorzaak ligt bij raadsleden zelf, volgens griffier Van Soest. "Raadsleden lezen alles, maken geen keuzes en bemoeien zich overal mee."

Autosleutel keycard
Keycard-auto's in trek bij autodieven Gennep

Autodieven in de omgeving van Gennep hebben hun zinnen gezet op auto's die met een keycard worden geopend en gestart.

Vechtpartij mishandeling
Pedojagers opgepakt na zware mishandeling Gennep

De politie heeft zes verdachten aangehouden op verdenking van pedojagen'. De zes jongens en mannen in leeftijden van 15 tot 23 jaar zijn dinsdag opgepakt in Venray, Gennep en Siebengewald.

Volleybal FAST
FAST wint en eindigt als eerste in Degradatiepoule

De volleybalsters van FAST hebben de competitie in de eredivisie afgesloten met een eerste plaats in de Degradatiepoule van de eredivisie.

Brand trailer Milsbeek (11 mei 2021)
Trailer afgebrand in Milsbeek

Een trailer die geparkeerd stond naast de N271 in Milsbeek is dinsdagavond laat afgebrand.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane