Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geniet nog even van de koelte: hitte weer in zicht

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 9:13

De koelere temperaturen van vrijdag en zaterdag zijn even een verademing na weken van hoge temperaturen, maar het is van korte duur.

Zondag gaat het namelijk alweer warm worden met zo'n 29 graden. Dat meldt Meteo Limburg.

Stevig verfrissend windje
Zaterdag is het nog een mix van opklaringen en stapelwolken, maar het blijft wel droog. Met een stevig verfrissend windje wordt het zo'n 22 à 23 graden. Het koelt in de avond snel af bij een heldere hemel.

29 graden
Zondag wordt er warme lucht naar Limburg aangevoerd en kan de temperatuur weer gaan stijgen tot zo'n 29 graden. Er zijn veel zonnige perioden met een enkele stapelwolk in de lucht.

Van koufront naar 30 graden
Meteo Limburg verwacht dat volgende week fris gaat beginnen vanwege een koufront dat over de provincie trekt. Daarbij kunnen buien vallen met mogelijk kans op onweer. Vanaf dinsdag laat de zon zich weer zien en gaat de temperatuur gedurende de week weer geleidelijk stijgen richting de 30 graden.

Bekijk hier de uitgebreide weersverwachting.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen