Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Geniet nog even van de koelte: hitte weer in zicht

Geplaatst opzaterdag 11 augustus 2018 - 9:13

De koelere temperaturen van vrijdag en zaterdag zijn even een verademing na weken van hoge temperaturen, maar het is van korte duur.

Zondag gaat het namelijk alweer warm worden met zo'n 29 graden. Dat meldt Meteo Limburg.

Stevig verfrissend windje
Zaterdag is het nog een mix van opklaringen en stapelwolken, maar het blijft wel droog. Met een stevig verfrissend windje wordt het zo'n 22 à 23 graden. Het koelt in de avond snel af bij een heldere hemel.

29 graden
Zondag wordt er warme lucht naar Limburg aangevoerd en kan de temperatuur weer gaan stijgen tot zo'n 29 graden. Er zijn veel zonnige perioden met een enkele stapelwolk in de lucht.

Van koufront naar 30 graden
Meteo Limburg verwacht dat volgende week fris gaat beginnen vanwege een koufront dat over de provincie trekt. Daarbij kunnen buien vallen met mogelijk kans op onweer. Vanaf dinsdag laat de zon zich weer zien en gaat de temperatuur gedurende de week weer geleidelijk stijgen richting de 30 graden.

Bekijk hier de uitgebreide weersverwachting.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen