Overslaan en naar de inhoud gaan

Geniet hier na van de huldiging van Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 18:00

Sittard vierde maandagavond groot feest. De spelers van Fortuna Sittard werden gehuldigd vanwege de promotie naar de eredivisie.

Duizenden mensen zongen de spelers hartstochtelijk toe op de Markt.

De ploeg promoveerde zaterdag naar het hoogste niveau door een 1-0 overwinning op Jong PSV. Voorafgaand aan het feest trokken de spelers en staf met een open bus vanaf het station door de stad. De spelers kwamen rond 19.00 uur aan op de Markt.

Geniet nog eens na van de huldiging via onderstaande tijdlijn, bekijk ons fotoalbum en kijk op L1.nl alle hoogtepunten terug.

Lees ook: Burgemeester uitgejoeld door Fortuna-fans bij huldiging

Bekijk hier alle berichtgeving over de promotie van Fortuna Sittard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen