Overslaan en naar de inhoud gaan

Geniet hier na van de huldiging van Fortuna Sittard

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 18:00

Sittard vierde maandagavond groot feest. De spelers van Fortuna Sittard werden gehuldigd vanwege de promotie naar de eredivisie.

Duizenden mensen zongen de spelers hartstochtelijk toe op de Markt.

De ploeg promoveerde zaterdag naar het hoogste niveau door een 1-0 overwinning op Jong PSV. Voorafgaand aan het feest trokken de spelers en staf met een open bus vanaf het station door de stad. De spelers kwamen rond 19.00 uur aan op de Markt.

Geniet nog eens na van de huldiging via onderstaande tijdlijn, bekijk ons fotoalbum en kijk op L1.nl alle hoogtepunten terug.

Lees ook: Burgemeester uitgejoeld door Fortuna-fans bij huldiging

Bekijk hier alle berichtgeving over de promotie van Fortuna Sittard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen