En ook Vaals heeft een coalitie, klimaat belangrijk punt

Vaals krijgt definitief een coalitie van CDA en de lokale partijen Lokaal! en Vrij en Onafhankelijk (V&O).

Vaals: CDA komt langszij bij Vrij & Onafhankelijk

De lokalen van Vrij & Onafhankelijk zijn niet langer de grootste partij in de gemeenteraad van Vaals.

Parkeerbeleid centraal in partijhoppend Vaals

Er doen twee nieuwe partijen mee: Nuj Lies Vroemen en Het Alternatief. Betaalbaar en Duurzaam Vaals (B&DV) komt niet meer op. Het totaal aantal deelnemende partijen komt daarmee op 6, eentje meer dan in 2014.

Reg van Loo houdt het na dit jaar voor gezien in Vaals

Burgemeester Reg van Loo van Vaals legt in december zijn ambtsketen neer.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten