Coalitie Simpelveld zet in op klimaat en duurzaamheid

Klimaat en duurzaamheid hebben een prominentere plaats gekregen in het nieuwe coalitie-akkoord van Simpelveld.

Burgerbelangen wint, PvdA van kaart geveegd in Simpelveld

De lokale partij Burgerbelangen heeft de koppositie in de Simpelveldse gemeenteraad behouden. De Partij van de Arbeid is de grote verliezer.

Opgestapte PvdA'er vormt zesde lijst in Simpelveld

In vergelijking met 2014 doet er één nieuwe partij mee in Simpelveld. Samen 1 brengt het aantal partijen op de lijst op zes.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten