Gemeente Roerdalen krijgt drie wethouders

Roerdalen krijgt de komende vier jaar drie fulltime wethouders. Dat hebben de coalitiepartijen Roerstreek Lokaal!, CDA en Democraten Roerdalen afgesproken.

Eerste Limburgse gemeente heeft coalitie rond

De nieuwe coalitie in Roerdalen is rond. Die gaat bestaan uit drie partijen: Roerstreek Lokaal!, CDA en Democraten Roerdalen.

Roerstreek Lokaal! blijft de grootste partij in Roerdalen

De stemmen in de gemeente Roerdalen zijn geteld. Roerstreek Lokaal! blijft met zes zetels de grootste partij.

Verkiezingen Roerdalen zonder stemmenkanonnen

Er doen in Roerdalen dezelfde zes partijen mee als in 2014: drie lokale en drie landelijke. Wel doen de twee grootste stemmentrekkers niet meer mee. Bij het CDA Chrit Wolfhagen, bij Roerstreek Lokaal! Jo Reijnders

Roerdalen de mist in met ophangen campagneposters

Om geruzie tussen de verschillende campagnevoerende partijen te voorkomen, had de gemeente Roerdalen zich voorgenomen om zelf de verkiezingsposters op te hangen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV