Nieuwe wethouder in ongewijzigde coalitie Mook en Middelaar

Dorpsgroepering Pouwels (DGP), PvdA en GroenLinks vormen de komende vier jaar de coalitie in Mook en Middelaar. De afgelopen periode was dat ook het geval.

Dorpsgroepering Pouwels blijft grootste in Mook en Middelaar

De lokale partij Dorpsgroepering Pouwels blijft de grootste in Mook en Middelaar. De partij is weliswaar één zetel kwijtgeraakt, maar is met vier zetels nog steeds de grootste.

Toch geen D66 op lijst Mook en Middelaar

Dezelfde vijf partijen als in 2014 doen mee. Ze zijn alle vijf ook vertegenwoordigd in de gemeenteraad.

Wethouders en gemeentesecretaris verkleed als stempotlood

De aankomende gemeenteraadsverkiezingen van volgende maand worden ook tijdens carnaval niet vergeten. Wethouders en de gemeentesecretaris van Mook en Middelaar zijn namelijk tijdens de sleuteloverdracht in Molenhoek verkleed als 'stempotlood'.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app