Eén vrouw voorkomt hengstenbal in raad Gennep

Nog één vrouwelijk raadslid voorkomt dat de gemeenteraad van Gennep de komende jaren een volledig hengstenbal wordt.

Toch achtste raadsperiode voor Paul Wessels

Oudgediende Paul Wessels keert voor D66 toch terug in de gemeenteraad van Gennep. Hij begint daarmee aan zijn achtste raadsperiode van vier jaar.

CDA grijpt macht in gemeente Gennep

Het CDA heeft in Gennep het stokje overgenomen van SP als grootste partij. De christendemocraten zijn van drie naar vijf zetels gestegen.

Onbekenden gaan aan de haal met verkiezingsborden

In de gemeente Gennep zijn onbekenden er met verkiezingsborden vandoor gegaan.

Gebrek aan kandidaten voorlopige doodsteek KERN Gennep

Partijen hebben vaak moeite om geschikte kandidaten te vinden voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Geen lokale partijen meer in Gennep

Gennep is de enige gemeente in Limburg waar geen lokale partij meedoet aan de verkiezingen. Dat komt omdat de partij KERN niet meer meedoet.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten