Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeenteraad Gennep bijgepraat over vertrek burgemeester

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 19:59

De gemeenteraad van Gennep heeft maandagavond te horen gekregen waarom burgemeester Peter de Koning vertrokken is bij de gemeente.

In een besloten vergadering zou de raad 'op een goede wijze zijn bijgepraat', laat de gemeente in een persbericht weten.

Geheimhouding
Wat er in de vergadering als reden is aangegeven van het vertrek, is niet bekendgemaakt. Omdat er geheimhouding rust op besloten vergaderingen, kan niemand van de aanwezigen ingaan op wat er besproken is.

Streep eronder
"Na de toelichting was duidelijk begrip merkbaar bij de aanwezige raadsleden voor de onvermijdelijkheid van het vertrek van de burgemeester", aldus plaatsvervangend voorzitter Jacques van Bergen. Hij vertrouwt erop dat er nu een streep gezet kan worden onder het verleden en dat de blik op de toekomst kan worden gericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen