Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeenteraad Gennep bijgepraat over vertrek burgemeester

Geplaatst opmaandag 16 september 2019 - 19:59

De gemeenteraad van Gennep heeft maandagavond te horen gekregen waarom burgemeester Peter de Koning vertrokken is bij de gemeente.

In een besloten vergadering zou de raad 'op een goede wijze zijn bijgepraat', laat de gemeente in een persbericht weten.

Geheimhouding
Wat er in de vergadering als reden is aangegeven van het vertrek, is niet bekendgemaakt. Omdat er geheimhouding rust op besloten vergaderingen, kan niemand van de aanwezigen ingaan op wat er besproken is.

Streep eronder
"Na de toelichting was duidelijk begrip merkbaar bij de aanwezige raadsleden voor de onvermijdelijkheid van het vertrek van de burgemeester", aldus plaatsvervangend voorzitter Jacques van Bergen. Hij vertrouwt erop dat er nu een streep gezet kan worden onder het verleden en dat de blik op de toekomst kan worden gericht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen