Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gemeentehuis Weert weer droog na waterballet

Geplaatst opdonderdag 6 september 2018 - 8:55

Het is weer droog in het gemeentehuis van Weert na een flinke lekkage.

Bij het verplaatsen van een steiger werd woensdagavond per ongeluk een sprinklerinstallatie geraakt. Het water spoot er daardoor aan alle kanten uit. Een flink deel van de eerste verdieping en de begane grond kwamen blank te staan.

Lees ook: Dweilen met kraan open in stadhuis Weert

Ontvochtigers
Alle troep is alweer opgeruimd. "Het is nu alleen enorm vochtig in het gebouw. Daarom zijn er ontvochtigers ingezet", aldus woordvoerder Frank Speet. De meeste kantoren zitten op de hogere etages, waardoor er op de kantoren geen schade is. Over de schade op de twee getroffen etages is nog niks te zeggen. Verzekeringsexperts komen donderdag de schade opnemen.

Video: Weertdegekste

Waterballet
De brandweer werd woensdagavond opgetrommeld om het waterballet te stoppen. Daarna kwam een reinigingsbedrijf richting het gemeentehuis om het water weg te krijgen.

Heb jij een hele schattige hond, kat of ander huisdier? Stuur dan jouw allermooiste foto in voor onze fotowedstrijd.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen