Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeentehuis Echt-Susteren weer open na besmettingen

Geplaatst opmaandag 29 maart 2021 - 21:09

Het gemeentehuis van Echt-Susteren gaat dinsdag weer open nadat het donderdag gesloten werd vanwege een reeks coronabesmettingen onder de ambtenaren

Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat na de sluiting donderdag nog één medewerker positief werd getest. Het aantal besmettingen onder medewerkers komt daarmee op acht.

Lees ook: Gemeentehuis Echt-Susteren op slot: 7 medewerkers besmet

Angst meer besmettingen
Binnen de facilitaire afdeling bleken zeven van de ongeveer tien medewerkers besmet met het coronavirus. Eén medewerker is in het ziekenhuis opgenomen. Uit angst voor meer besmettingen sloot burgemeester Jos Hessels daarom het gemeentehuis voor personeel en burgers.

Dinsdag is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar en vanaf woensdag zijn bezoekers op afspraak weer welkom.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen