Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeente Venlo sluit twee horecagelegenheden

Geplaatst opzondag 23 januari 2022 - 12:44

De gemeente Venlo heeft zaterdag twee horecagelegenheden in de binnenstad gesloten.

Dat meldt Omroep Venlo.

Gasten
Volgens de omroep waren de twee horecabedrijven zaterdag geopend en waren er gasten aanwezig in beide gelegenheden. Vanwege de coronamaatregelen mogen horecazaken hun deuren niet openen. Burgemeester Antoin Scholten beslist maandag of er voor de ondernemers verdere consequenties volgen. Om welke horecazaken het gaat is niet bekend.

Horst aan de Maas
In de naastgelegen gemeente Horst aan de Maas mochten de horecazaken zaterdag tijdelijk open zijn. Daar protesteerden de horecaondernemers tegen het coronabeleid. De horecagelegenheden hadden daar toestemming voor van burgemeester Ryan Palmen. Komende dinsdag wordt waarschijnlijk duidelijk of de horecazaken binnenkort weer open kunnen gaan. Dan is er een persconferentie van premier Mark Rutte en minister Ernst Kuipers.

Het Outbreak Management Team (OMT) adviseerde het kabinet zaterdag de horeca en de cultuursector tot 20:00 uur weer open te laten gaan. Aan die heropening zouden wel voorwaarden moeten zitten.

Lees ook: Drukte bij tijdelijke opening horeca Horst aan de Maas

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen