Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeente Onderbanken schrapt verkeersbesluit

Geplaatst opwoensdag 18 oktober 2017 - 19:07

De gemeente Onderbanken heeft besloten het verkeersbesluit dat bedoeld was om het centrum van Schinveld verkeersluw te maken te schrappen.

De gemeente heeft veel fouten gemaakt bij het verkeersbesluit voor het centrum van Schinveld. Dat zegt verantwoordelijk VVD-wethouder Peter Salden van Onderbanken.

2200 bezwaarmakers
Daarmee komt de gemeente tegemoet aan de protesten van zo'n 2200 bezwaarmakers. Toch zijn veranderingen in het centrumverkeer in Schinveld daarmee niet uit de lucht. Salden gaat opnieuw met betrokken gemeentecommissies praten over het verkeer in Schinveld in de nabije toekomst.

Lees ook: Verkeersplan in Schinveld gaat door als proef

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen