Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeente Onderbanken schrapt verkeersbesluit

Geplaatst opwoensdag 18 oktober 2017 - 19:07

De gemeente Onderbanken heeft besloten het verkeersbesluit dat bedoeld was om het centrum van Schinveld verkeersluw te maken te schrappen.

De gemeente heeft veel fouten gemaakt bij het verkeersbesluit voor het centrum van Schinveld. Dat zegt verantwoordelijk VVD-wethouder Peter Salden van Onderbanken.

2200 bezwaarmakers
Daarmee komt de gemeente tegemoet aan de protesten van zo'n 2200 bezwaarmakers. Toch zijn veranderingen in het centrumverkeer in Schinveld daarmee niet uit de lucht. Salden gaat opnieuw met betrokken gemeentecommissies praten over het verkeer in Schinveld in de nabije toekomst.

Lees ook: Verkeersplan in Schinveld gaat door als proef

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen