Hennepkwekerij met 1000 potten opgerold in Ospel

Een hennepkwekerij met 1000 potten is maandag in Ospel opgerold.

Jongen (16) met bestelbus slaat op de vlucht voor politie

Een zestienjarige bestuurder uit Deurne is zondagmorgen aangehouden in Nederweert nadat hij op de vlucht was geslagen voor de politie.

Grote brand Nederweert: uren nablussen

De brandweer is woensdag nog uren bezig geweest met nablussenwerkzaamheden van de brand bij autobandenrecyclingbedrijf Dutch Green Carbon in Nederweert.

Werkloosheid in Voerendaal hardst gedaald

In de gemeente Voerendaal is in 2018 het aantal WW-uitkeringen met 32 procent afgenomen. Dat is de grootste daling in Limburg.

Politie vindt naast voertuigen ook slagtanden in Nederweert

De politie heeft samen met de gemeente Nederweert woensdag drie auto's, zeven crossmotoren en goederen voor de aanleg van een hennepkwekerij gevonden. De agenten deden bovendien nog een andere opmerkelijke ontdekking.

Nieuwe coalitie Nederweert wil fijnstof te lijf gaan

De nieuwe coalitie in Nederweert wil dat er in 2022 geen agrarische bedrijven meer zijn die meer fijnstof uitstoten dan de Europese norm.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten