Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gemeente dreigt met dwangsom vanwege geluidsoverlast

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 13:00

Verzinkerij Coatinc Mook moet een dwangsom van 10.000 euro betalen als het bedrijf voor geluidsoverlast blijft zorgen tijdens de avond- en nachtelijke uren.

De nachtelijke geluidsoverlast zorgt voor een aanhoudende stroom klachten van buurtbewoners bij de gemeente.

Onaangekondigd
Mook en Middelaar heeft daarom de afgelopen twee maanden verschillende onaangekondigde controles uitgevoerd in de avond- en nachtelijke uren. Daarbij is naar voren gekomen dat het bedrijf inderdaad te veel geluid produceert in de nachtelijke uren. Ook wordt er met een heftruck gereden op een deel van het terrein waar dit in de nacht niet is toegestaan.

Dwangsom
De maatregel gaat per 1 juli in. Coatinc Mook krijgt daarmee de gelegenheid om uitleg over de gang van zaken te geven en maatregelen te treffen om overtredingen van de geluids- en gedragsvoorschriften in de toekomst te voorkomen.

De gemeente zal de onaangekondigde controles vanaf 1 juli voorzetten om te controleren of Coatinc Mook zich aan de regels houdt. Voor elke overtreding moet de verzinkerij dan een dwangsom van 10.000 euro betalen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Bekijk ons Pinkpop-fotoalbum

Geniet terug van de 1e en 2e Pinkpopdag in ons album. Beelden van vandaag worden gedurende de dag geplaatst. Heb jij ook beelden, stuur ze ons dan toe.

Pinkpop-fotoalbum
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen