Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemeente Bonaire op bezoek in Meerssen

Geplaatst opwoensdag 27 juni 2018 - 10:43

De voltallige gemeenteraad van Bonaire is op werkbezoek in Meerssen.

De negenkoppige Eilandsraad is een aantal dagen in Nederland voor onder andere een jaarcongres in Maastricht van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten VNG.

'Bijzondere Gemeente'
In Meerssen spreekt de delegatie uit Bonaire over bestuurszaken en krijgen ze een rondleiding. Bonaire heeft de status van Bijzondere Gemeente in het Koninkrijk der Nederlanden. De ontmoeting in Meerssen is voor beide partijen interessant, omdat Bonaire ongeveer evenveel inwoners telt.

Nieuwsgierigheid
Renate Domacasse van de politieke partij Movementu di Pueblo Boneriano vertelt vooral geïnteresseerd te zijn in welke manier de gemeente Meerssen zaken als huisvesting en zorg regelt. Verder is ze nieuwsgierig hoe de Limburgse gemeente omgaat met problemen en conflicten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen