Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemaskerde en gewapende mannen overvallen cafetaria

Geplaatst opzondag 12 januari 2020 - 23:00

Drie gewapende mannen hebben zondagavond laat in Posterholt een cafetaria overvallen.

Dat gebeurde rond 22:45 uur aan de Hoofdstraat.

Video: Track '88

Zwart gekleed
Bij de overval raakte niemand gewond, aldus de politie. Het trio droeg zwarte bivakmutsen en was zwart gekleed. Ze zijn vermoedelijk 20 tot 25 jaar oud. Een Burgernetbericht is gedeeld om uit te kijken naar de verdachten. "Niet zelf benaderen", staat benadrukt. In welke richting ze zijn gevlucht, is onbekend.

Het is onduidelijk of de overvallers er met een buit vandoor zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen