Overslaan en naar de inhoud gaan

Gemaskerde dader vlucht na overval op supermarkt

Geplaatst opdinsdag 10 december 2019 - 20:57

Een gemaskerde overvaller heeft dinsdagavond een supermarkt in Ysselsteyn overvallen. Waarschijnlijk was de overvaller gewapend.

De overval was rond 20:00 uur aan het Lovinckplein.

Gevlucht
De overvaller nam geld en sigaretten mee en ging er vandoor op een scooter. Het is niet bekend of er iemand gewond is geraakt.

Niet de eerste overval
Het is niet de eerste overval in de afgelopen zeven dagen in Limburg. Vorige week donderdag was er een mislukte overval op een slijter in Tegelen. Daarvoor werd een 17-jarige jongen uit Roermond opgepakt.

Gewapende overval
In Geleen waren er drie gewapende overvallen binnen drie dagen in een straal van enkele honderden meters. De eerste overval was op vrijdagavond.

Lees ook: Geleen geteisterd: drie gewapende overvallen binnen 47 uur

Gewapende overval supermarkt
De politie hield zondagavond een 21-jarige man uit Geleen aan. Een dag later werd een 19-jarige man uit Arnhem opgepakt. Zij werden aangehouden in verband met de gewapende overval op een supermarkt in Geleen zondagavond.

Lees ook: Politie pakt verdachten gewapende overval

Maandagavond heeft een vermomde overvaller een kassamedewerker bedreigd bij een supermarkt in Blerick.

Lees ook: Overvaller met bivakmuts doet greep in kassa

De politie laat in een reactie weten dat ze altijd onderzoek doet naar een mogelijk verband tussen dit soort overvallen. "Op dit moment kunnen we er nog niets over zeggen", aldus een woordvoerder.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen