Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Gelijkspel voor MVV in laatste oefenpot

Geplaatst opvrijdag 10 augustus 2018 - 21:58

MVV heeft de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2018- '19 gelijkgespeeld. Het werd 1-1 op bezoek bij Almere City FC.

De ploeg van trainer Ron Elsen kwam na ruim een kwartier op voorsprong. Pieter Nys scoorde de 0-1. Bij dat doelpunt blesseerde doelman Joshua Smits zich. De keeper uit Middelaar moest vervangen worden. Verder was er weinig opzienbarends te noteren in de eerste helft.

Gelijkmaker
Kort na rust scoorde Almere de gelijkmaker. Doelman Gilles
Deusings ging bij de 1-1 niet helemaal vrijuit. Overigens zat de van PSV gehuurde doelman Luuk Koopmans, evenals de geblesseerde Hawbir Moustafa, niet bij de MVV-selectie.

Slotkansen
De bezoekers kregen via Thomas Horsten, die op proef is, dé kans op 1-2 maar zijn bal ging voorlangs (55'). In de laatste minuten van het oefenduel kreeg Almere nog een paar mogelijkheden, maar de pogingen misten het doel of doelman Deusings bracht redding.

Shirts
Opvallend was dat de thuisploeg in
uitshirts speelde en MVV in het thuistenue. De uitshirts van de Maastrichtenaren waren nog niet binnen, vandaar.

Op vrijdag 17 augustus begint de competitie in de eerste divisie: MVV speelt dan in Maastricht tegen TOP Oss.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen