Overslaan en naar de inhoud gaan

Gelijkspel MVV na zwakke vertoning tegen TOP Oss

Geplaatst opvrijdag 3 december 2021 - 22:15

Na een zwak optreden heeft MVV op het nippertje in de thuiswedstrijd tegen TOP Oss nog een puntje kunnen pakken. Niet voor het eerst was de Maastrichtse ploeg zonder de steun van de fans niet bij machte om zijn stempel op de wedstrijd te drukken.

De openingsfase was voor de Brabantse elf. Een schot van Jearl Margaritha dat net voorlangs ging, was de duidelijkste waarschuwing. Na een half uur was het vervolg beroerder.

Onheil
Margaritha kreeg in de zestien de bal en schoot in vrije positie raak. De voorsprong was niet onverdiend gezien het spelbeeld. Diezelfde Margaritha kreeg twee minuten later opnieuw een goede kans, maar nu redde MVV-doelman Matthys.

De geblesseerd geraakte Marko Kleinen, die deze keer als rechtsback startte, moest vervangen worden. Leroy Labylle kwam voor Kleinen in het veld.

Pover MVV
Het duurde ruim een uur voordat MVV voor het eerst in de wedstrijd een bal tussen de palen mikte. Doelman Alblas van Oss pakte een vrije trap van Aziz uit de benedenhoek. TOP daarentegen had via Sanchez, Stuy van den Herik, doelpuntenmaker Margaritha en Tejan grote kansen om de voorsprong te vergroten. Die mogelijkheden liet de ploeg van trainer Bob Peeters onbenut. Onverwacht maar op een knappe manier, scoorde Mart Remans in de 90e minuut de gelijkmaker.

Magere oost
MVV heeft in één week drie wedstrijden in eigen stadion gespeeld: het restant van het inhaalduel tegen Roda werd afgesloten met een 1-1 gelijkspel. Van Jong PSV werd verloren (1-2) en nu dus 1-1 tegen TOP Oss, dat voorlaatste staat. Daarmee pakt de ploeg van Klaas Wels in deze 'triple' te weinig.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen