Overslaan en naar de inhoud gaan

Geleense woningschutter na twee weken op vrije voeten

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 8:01

De 30-jarige man die onlangs werd gearresteerd voor een schietpartij in Geleen is op vrije voeten gesteld. Hij geldt wel nog altijd als verdachte in de zaak.

Dat bevestigt advocaat Wesley Houben tegenover L1.

Lees ook: Man aangehouden voor nachtelijke schietpartij in Geleen

Verklaring afgelegd
De zaak is nog altijd omgeven door vraagtekens. In de nacht van 2 op 3 juni is er geschoten op een woning in de Doctor Schaepmanstraat. De verdachte heeft inmiddels een verklaring afgelegd over die schietpartij, maar advocaat Houben wil niets kwijt over het verhaal van zijn client. Kennelijk heeft de verklaring de rechter wel overtuigd; de man is op vrije voeten gesteld.

Er raakte niemand gewond bij de schietpartij. Wel is er één kogelinslag gevonden in de gevel van de woning waarop geschoten is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen