Overslaan en naar de inhoud gaan

Geleense rapper koopt Lamborghini: 'Niet om stoer te doen'

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 17:09

De Geleense rapper Kosso mag zich sinds kort eigenaar noemen van een zijn droomauto's: een Lamborghini Huracan. Het prijskaartje van het Italiaanse racemonster, met een topsnelheid van 325 kilometer per uur, bedroeg 265.000 euro.

"Dit is niet om stoer te doen of om op te scheppen. Hier hebben we jarenlang keihard voor gewerkt", zegt de rapper in een video op YouTube. "Eindelijk kan ik mezelf belonen."

Zenuwachtig
In het filmpje is te zien hoe de 24-jarige Albert Dervishaj, zoals Kosso in het dagelijks leven heet, samen met zijn ouders, zijn broer en zijn vrouw naar een autozaak in Heerlen gaan, om de droomauto te halen. Terwijl hij bij de Lamborghini staat, nemen de zenuwen toe. "Het lijkt nu nog even alsof ik de auto voor een clip kom huren, maar het is toch anders nu. Ik ben supertrots en sprakeloos", zegt hij.

Motivatie
De Geleendenaar heeft zijn geld verdiend met muziek en voedingssupplementen voor kracht- en duursporters. Met de aankoop van de gele Lamborghini wil hij niet alleen pronken. "Ik wil hier ook de jeugd mee motiveren. Alles is mogelijk", zegt Kosso tegen L1.

Rapscene
Kosso is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse rapscene. Begin februari heeft hij samen met zijn vrouw een album uitgebracht. Op eerdere platen werkte hij onder anderen samen met Nederlandse rappers als Boef, Josylvio, Ali B., Hef, Murda, Nis en Amigo. Op zijn nieuwe cd werkt hij, behalve met zijn vrouw, ook samen met Lijpe en 3Robi.

Lees ook: Geleense rapper Kosso brengt album uit met zijn vrouw

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV