Overslaan en naar de inhoud gaan

Geleense rapper koopt Lamborghini: 'Niet om stoer te doen'

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 17:09

De Geleense rapper Kosso mag zich sinds kort eigenaar noemen van een zijn droomauto's: een Lamborghini Huracan. Het prijskaartje van het Italiaanse racemonster, met een topsnelheid van 325 kilometer per uur, bedroeg 265.000 euro.

"Dit is niet om stoer te doen of om op te scheppen. Hier hebben we jarenlang keihard voor gewerkt", zegt de rapper in een video op YouTube. "Eindelijk kan ik mezelf belonen."

Zenuwachtig
In het filmpje is te zien hoe de 24-jarige Albert Dervishaj, zoals Kosso in het dagelijks leven heet, samen met zijn ouders, zijn broer en zijn vrouw naar een autozaak in Heerlen gaan, om de droomauto te halen. Terwijl hij bij de Lamborghini staat, nemen de zenuwen toe. "Het lijkt nu nog even alsof ik de auto voor een clip kom huren, maar het is toch anders nu. Ik ben supertrots en sprakeloos", zegt hij.

Motivatie
De Geleendenaar heeft zijn geld verdiend met muziek en voedingssupplementen voor kracht- en duursporters. Met de aankoop van de gele Lamborghini wil hij niet alleen pronken. "Ik wil hier ook de jeugd mee motiveren. Alles is mogelijk", zegt Kosso tegen L1.

Rapscene
Kosso is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse rapscene. Begin februari heeft hij samen met zijn vrouw een album uitgebracht. Op eerdere platen werkte hij onder anderen samen met Nederlandse rappers als Boef, Josylvio, Ali B., Hef, Murda, Nis en Amigo. Op zijn nieuwe cd werkt hij, behalve met zijn vrouw, ook samen met Lijpe en 3Robi.

Lees ook: Geleense rapper Kosso brengt album uit met zijn vrouw

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen