Overslaan en naar de inhoud gaan

Geleense rapper koopt Lamborghini: 'Niet om stoer te doen'

Geplaatst opmaandag 29 juni 2020 - 17:09

De Geleense rapper Kosso mag zich sinds kort eigenaar noemen van een zijn droomauto's: een Lamborghini Huracan. Het prijskaartje van het Italiaanse racemonster, met een topsnelheid van 325 kilometer per uur, bedroeg 265.000 euro.

"Dit is niet om stoer te doen of om op te scheppen. Hier hebben we jarenlang keihard voor gewerkt", zegt de rapper in een video op YouTube. "Eindelijk kan ik mezelf belonen."

Zenuwachtig
In het filmpje is te zien hoe de 24-jarige Albert Dervishaj, zoals Kosso in het dagelijks leven heet, samen met zijn ouders, zijn broer en zijn vrouw naar een autozaak in Heerlen gaan, om de droomauto te halen. Terwijl hij bij de Lamborghini staat, nemen de zenuwen toe. "Het lijkt nu nog even alsof ik de auto voor een clip kom huren, maar het is toch anders nu. Ik ben supertrots en sprakeloos", zegt hij.

Motivatie
De Geleendenaar heeft zijn geld verdiend met muziek en voedingssupplementen voor kracht- en duursporters. Met de aankoop van de gele Lamborghini wil hij niet alleen pronken. "Ik wil hier ook de jeugd mee motiveren. Alles is mogelijk", zegt Kosso tegen L1.

Rapscene
Kosso is door de jaren heen uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse rapscene. Begin februari heeft hij samen met zijn vrouw een album uitgebracht. Op eerdere platen werkte hij onder anderen samen met Nederlandse rappers als Boef, Josylvio, Ali B., Hef, Murda, Nis en Amigo. Op zijn nieuwe cd werkt hij, behalve met zijn vrouw, ook samen met Lijpe en 3Robi.

Lees ook: Geleense rapper Kosso brengt album uit met zijn vrouw

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen