Overslaan en naar de inhoud gaan

Geleense inbreker steelt spaarvarken in België

Geplaatst opdonderdag 16 januari 2020 - 15:25

De Belgische politie heeft in Riemst een man uit Geleen op heterdaad betrapt bij een inbraak. De 49-jarige man is samen met een 30-jarige Servische medeverdachte opgesloten. Hun buit bestond onder meer uit een spaarvarken.

De twee reden in een auto met Duits kenteken die gesignaleerd stond. De politie in Riemst kreeg een melding toen die auto langs een camera reed die kentekens registreert.

Pepperspray
Maandagavond werd de auto ontdekt in een wijk in Riemst en werden de twee inbrekers betrapt bij een woning. Ze probeerden nog te vluchten en gooiden hun inbrekersmateriaal weg, maar werden even verderop gepakt. De verdachten hadden pepperspray, contant geld en een noodhamer bij zich.

Spaarvarken
In hun auto vond de politie nog een hoeveelheid contant geld, meer inbrekersmateriaal en het spaarvarken. Dat bleek eerder te zijn gestolen uit een woning in Hoeselt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen