Overslaan en naar de inhoud gaan

Geleense Eaters winnen ijshockeywedstrijd van Duits team

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 23:20

De ijshockeyers van Microz Eaters in Geleen hebben de Duitsers van Eg Diez verslagen.

In Geleen werd het zondag 6-5 voor het team van coach Andy Tenbult.

Inter Region Cup
De wedstrijd maakt deel uit van de nieuwe Inter Region Cup. Zes teams uit de Bene-League nemen het op tegen zes Duitse teams.

Karakter
Vroeg in de wedstrijd stond Eaters al met 0-2 achter. Maar het team toonde karakter door in de slotperiode terug te komen tot 5-5.

Held
Eaters-speler Yoren de Smet was de held van de avond. Hij maakte 25 seconden voor het einde de winnende treffer. Een fijne afsluiter van een moeilijk weekend, want Eaters verloor vrijdagavond in de bekercompetitie. Unis Flyers was in eigen huis te sterk en won met 5-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen