Autoschade botsing ongeval

Automobilist rijdt door na aanrijding

Een automobilist is zaterdagavond zonder zijn gegevens achter te vertrokken na een aanrijding in Geleen.

Witlof Geleen (10 nov 2020)
Politie krijgt witlof cadeau vanwege 'hennepkwekerij'

De politie heeft na een misverstand een onverwachts cadeau gekregen. De politie kreeg twee weken geleden een tip over een vermoedelijke hennepkwekerij in een huis in Geleen. Agenten ontdekten daar tot hun verbazing echter een witlofkwekerij.

ANP-408673112
Fraudeschandaal binnen Zuyderland: medewerkers ontslagen

Zuyderland heeft meerdere medewerkers ontslagen vanwege een fraudeschandaal binnen zorgcentrum Glana in Geleen. Een manager foetelde met contracturen, waardoor een aantal medewerkers meer salaris ontving dan waar ze recht op hadden.

Sam schroder schröder rolstoeltennisser (7 aug 2020)
Sam Schröder wil in spelersraad rolstoeltennis

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft zich kandidaat gesteld om plaats te nemen in de spelersraad van het internationale rolstoeltennis.

Politieauto crasht op weg naar brand Geleen (24 nov 2020)
Omstanders redden agenten uit gecrashte politiewagen

De politiewagen die dinsdag in Geleen crashte, is door omstanders terug op vier wielen gezet. De vastzittende agenten konden zo uit de auto worden gehaald.

Politieauto crasht op weg naar brand Geleen (24 nov 2020)
Politiewagen crasht op weg naar brand

Een politieauto is dinsdag zwaar beschadigd geraakt bij een crash in Geleen. De twee agenten in de wagen zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Schietpartij Geleen Rijksweg Zuid Doy S. (28 april 2018)
Definitief geen gevangenisstraf voor doodschieten buurman

Doy S. (38) en Robert E. (31) hoeven definitief niet meer terug naar de gevangenis. Het duo zat celstraffen uit van respectievelijk acht en zes jaar voor een dodelijke burenruzie in Geleen op 22 april 2018.

Naftakraker Olefins 4 Sabic Chemelot Geleen (22 okt 2019)
RWE wil waterstof maken uit afval op Chemelot

Energieconcern RWE wil waterstof uit afval gaan produceren voor de chemische fabrieken op bedrijventerrein Chemelot in Sittard-Geleen.

Duitsers twee keer binnen 24 uur gepakt met valse gestolen kentekenplaten (19 nov 2020)
Twee keer op een dag gesnapt met valse kentekenplaten

Twee inzittenden van een auto die in de nacht van woensdag op donderdag werden klemgereden in Geleen zijn twee keer binnen 24 uur betrapt met gestolen kentekenplaten.

lege winkelstraten in Roermond na sluitingstijd (12 jul 2019)
Ondernemers binnensteden hebben het moeilijk

November en december zijn de maanden waarin ondernemers veel omzet draaien. Pakjesavond en kerst zorgen traditiegetrouw voor veel winkelend publiek. Maar in een gedeeltelijke lockdown gelden andere wetten.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten