Overslaan en naar de inhoud gaan

Geldzorgen voor zanger Bo Saris

Geplaatst opzondag 29 november 2015 - 18:51

Zanger Bo Saris uit Venlo kampt met financiële problemen.

Dat maakt hij bekend op zijn Facebookpagina. De oud-winnaar van Idols heeft vanwege zijn financiële situatie een optreden op het Songbird Festival moeten afzeggen.

'Onmogelijk'
Reden voor de geldzorgen zijn volgens Saris zaken uit het verleden: 'Helaas wordt het mij nu, door partijen waarmee ik mij in het verleden zakelijk heb ingelaten, onmogelijk gemaakt om op dit moment optredens te kunnen doen', zo schrijft hij. 'Financieel kan ik het niet meer bolwerken omdat mij al langere tijd door deze partijen alle zuurstof wordt ontnomen om te kunnen ademen, bewegen en dus te werken.'

De zanger baalt enorm van de situatie. 'Ik vind het enorm spijtig dat ik niet alleen mijn fans maar ook mijn bandleden, die altijd voor mij klaarstaan, moet teleurstellen.'

Saris verwacht in 2016 weer op het podium te staan.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

bo saris Boris
Boris ingestort na RTL Boulevard-uitzending
bo saris Boris
Nummer van Bo Saris in film Fifty Shades of Grey
Oud-medewerkers: 'Zanger Boris sluisde geld weg'
Boris haalt hard uit naar criticasters in nieuw nummer
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen