Overslaan en naar de inhoud gaan

Geldschieters Fortuna begraven strijdbijl

Geplaatst opdonderdag 3 maart 2016 - 6:05

Het geschil tussen de Fortuna-geldschieters Jo Abelshausen en René ter Borgh lijkt uit de wereld, na een gesprek tussen beide partijen.

Dat meldt Dagblad De Limburger donderdagochtend.

Beslag
Half februari liet Ter Borgh beslag leggen op een pand van Abelshausen in Breda. Voorafgaand aan het seizoen hadden Ter Borgh, Abelshausen en Sjra Philippen zich garant gesteld voor een mogelijk begrotingstekort van €330.000.

Vanwege een gebrek aan liquide middelen bij Abelshausen en Philippen nam Ter Borgh het volledige bedrag voor zijn rekening. De beslaglegging op het pand in Breda was voor Ter Borgh een soort zekerheidstelling.

Geklaard
Inmiddels lijkt de lucht geklaard. Abelshausen: "Het wordt geregeld inderdaad. Aan het einde van de week is het allemaal opgelost.” Ter Borgh bevestigt dat maar houdt tegelijkertijd een slag om de arm. "Het enige wat ik er nu over zeg is dat het er goed uitziet.”

Geld vrij
Het nieuws klinkt vooral directeur Joppe Sangen als muziek in de oren. Door het opheffen van de beslaglegging komt er direct geld vrij voor de in zwaar weer verkerende club. "Bijzonder gunstig voor Fortuna, want er komt nu geld vrij om ons begrotingstekort af te dekken.”

Lees meer in Dagblad De Limburger/Limburgs Dagblad van donderdag.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna-kopstukken vechten onderling conflict uit
Fortuna heeft de 900.000 euro 'ruimschoots' bijeen
Turkse geldschieter haakt af, Fortuna weer in de penarie
Fortuna overweegt stappen tegen 'directeur' Cammel
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen