Overslaan en naar de inhoud gaan

Geld buitgemaakt bij gewapende overval op Kruidvat

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 17:17

De twee gewapende overvallers die zondagavond een Kruidvat-winkel in Maastricht overvielen, hebben een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Op dat moment waren er nog klanten in de zaak aanwezig, maakt de politie maandag bekend. Rond 16:45 uur stormden de gemaskerde mannen de drogisterij aan de Voltastraat binnen. De twee vluchtten te voet weg en werden niet meer gevonden.

Lees ook: Klopjacht op vluchtend tweetal na overval op drogisterij

Muurtje
Vlak voor de overval hebben de daders bij een muurtje aan de Edisonstraat gewacht voor ze naar binnen gingen. Het was op dat moment druk in de straat. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben.

Omschrijving daders
Volgens de politie gaat het om twee daders tussen de 20 en 25 jaar. Eén van hen droeg een grijs vest met capuchon over zijn hoofd. Onder de capuchon droeg hij een donkerkleurig petje of muts. De andere overvaller was donker gekleed.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen