Overslaan en naar de inhoud gaan

Geld buitgemaakt bij gewapende overval op Kruidvat

Geplaatst opmaandag 6 november 2017 - 17:17

De twee gewapende overvallers die zondagavond een Kruidvat-winkel in Maastricht overvielen, hebben een onbekend geldbedrag buitgemaakt.

Op dat moment waren er nog klanten in de zaak aanwezig, maakt de politie maandag bekend. Rond 16:45 uur stormden de gemaskerde mannen de drogisterij aan de Voltastraat binnen. De twee vluchtten te voet weg en werden niet meer gevonden.

Lees ook: Klopjacht op vluchtend tweetal na overval op drogisterij

Muurtje
Vlak voor de overval hebben de daders bij een muurtje aan de Edisonstraat gewacht voor ze naar binnen gingen. Het was op dat moment druk in de straat. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben.

Omschrijving daders
Volgens de politie gaat het om twee daders tussen de 20 en 25 jaar. Eén van hen droeg een grijs vest met capuchon over zijn hoofd. Onder de capuchon droeg hij een donkerkleurig petje of muts. De andere overvaller was donker gekleed.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen