Overslaan en naar de inhoud gaan

Geheugenverlies en verdriet in zuurmoorden-zaak

Geplaatst opdinsdag 14 oktober 2014 - 17:08

Vader Hub, moeder Els en dochter Rachelle L. stonden dinsdag voor de eerste dag in hoger beroep terecht voor de moord op Mouhammed al Jader in 2011.

Vader en moeder L. hadden voor het hof in Den Bosch regelmatig moeite om het hoofd er bij te houden. Els kon niet ophouden met snikken bij iedere zin die uitsprak,

Geheugenverlies
Hub legde uit dat hij al langere tijd kampt met geheugenverlies. Zijn verklaringen die hij vorig jaar bij de rechtbank in Maastricht had afgelegd klopten dan ook niet altijd, zo sprak hij voor het gerechtshof.

In Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad van woensdag staat een verslag van de eerste zittingsdag van deze zogeheten zuurmoordenzaak. Donderdag is de tweede zittingsdag.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zaak zoutzuurmoorden heropend: meer onderzoek nodig
15 jaar geƫist voor zuurmoord
Veroordeelde zuurmoordzaak vrij in afwachting beroep
Maurice L. Alan Gergeri Zuurmoorden
Zoon van zuurmoordfamilie komt vervroegd op vrije voeten
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen