Overslaan en naar de inhoud gaan

Gehavend MVV komt niet tot scoren tegen RKC Waalwijk

Geplaatst opvrijdag 3 november 2017 - 22:10

MVV heeft in de eigen Geusselt met 0-0 gelijkgespeeld tegen RKC Waalwijk. Dat was het maximaal haalbare voor de gehavende ploeg van trainer Ron Elsen.

Hij had voor de zoveelste keer de basisopstelling moeten aanpassen vanwege blessures.

Vijf geblesseerde basisspelers
Het centrale duo bestond deze keer uit Steven Pereira en Shermar Martina. De laatste maakte zijn rentree na bijna een half jaar blessureleed in plaats van Samy Mmaee, die een dag eerder op de training door zijn enkel was gegaan. Daarnaast speelde aanvoerder Ricardo Ippel - vanwege de vijf ander geblesseerde basisspelers - met pijnstillers. Dat hield de middenvelder bijna een helft vol, maar vlak voor de extra tijd moest Ippel toch (weer) van het veld. Matisse Thuys verving hem.

Foto: Frank Kerbusch

Weinig opwindende momenten
De ruim 4600 toeschouwers hadden weinig opwindende momenten gezien voor rust. In de tweede helft was dat al niet veel anders. RKC was een keer dicht bij een treffer toen uit een corner Dogan Golpek de bal op de lat achter zijn eigen doelman kopte. In de slotfase- MVV had toen al drie wissels gebruikt - drong de thuisploeg zowaar aan. Maar meer gevaar dan een schot van Koolhof, net over, leverde dat niet op.

De twee weken rust in de eerste divisie (interlandvoetbal) komen MVV goed van pas om het zestal geblesseerde basisspelers te laten herstellen.

MVV blijft tiende in de ranglijst.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen