Overslaan en naar de inhoud gaan

Geflopte kerstmarkt geschrapt in Venlo

Geplaatst opmaandag 1 december 2014 - 11:54

De kerstmarkt in de binnenstad van Venlo komt na twee geflopte edities niet meer terug.

De markt zou volgens de Ondernemersvereniging Venlostad.com afbreuk doen aan het imago van de stad. Dat meldt Omroep Venlo.

Ontevreden
"De ondernemersvereniging was niet te spreken over de markt en heeft bij de gemeente aangegeven deze niet meer te willen", zegt Toine Schreinemachers, voorzitter van de Stichting Ondernemers Binnenstad Venlo.

Duitse sfeer
De kerstmarkt werd door Duitse exploitanten tegelijk met Venlo On Ice georganiseerd, omdat er gedacht werd dat beide evenementen elkaar zouden versterken. Dat bleek niet het geval. De Duitse exploitanten hebben daarom voor dit jaar geen nieuwe vergunning aangevraagd. Ze zagen geen brood meer in een derde editie.

Kerstsfeer
Als alternatief zorgt de ondernemersvereniging zelf voor de kerstsfeer in de stad. De Markt en het stadhuis worden aangekleed, er komt een Huis van de Kerstman op de Parade en er zal kerstmuziek klinken in de binnenstad.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kerst Kerstmarkt Winter
'Valkenburg is dé kerststad van Nederland'
‘Entreekaartje voor kerstmarkten in Zuid-Limburg’
Valkenburg heeft beste kerstmarkt van Europa
Kerstmarkt Aken
Minder bezoekers op kerstmarkt Aken door aanslag Berlijn
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen