psychiatrische inrichting ggz kliniek opname psychiatrie stock

'Zuid-Limburg volgt Rotterdamse aanpak ggz-wachtlijsten'

De methode waarmee in Rotterdam wachtlijsten in de geestelijke gezondheidszorg zijn weggewerkt, zal ook in Zuid-Limburg worden gebruikt.

ondertekening brandbrief luc winants christine van basten (2 sep 2020)
Limburgse brandbrief naar Grapperhaus en Blokhuis

De wet verplichte geestelijke gezondheidszorg (Wvggz) is een bureaucratisch gedrocht. Dat staat in een brandbrief van de Limburgse burgemeesters aan minister Grapperhaus.

stock wachttijd wachtlijst wachtkamer sollicitatie
Wachttijd voor geestelijke zorg in Zuid-Limburg veel langer

Patiënten in de geestelijke gezondheidszorg moeten in Zuid-Limburg in de meeste gevallen veel langer wachten op een behandeling dan inwoners van Noord- en Midden-Limburg.

Politie zoekt getuigen na aanhouding verwarde man Venlo

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie of wellicht beeldmateriaal hebben van de aanhouding van een 25-jarige man in Venlo.

Miljoenenverlies voor zorginstelling Mondriaan

Zorginstelling Mondriaan in Heerlen kampt met grote financiële problemen.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten