Overslaan en naar de inhoud gaan

Geert Wilders kan weer twitteren

Geplaatst opvrijdag 17 juli 2020 - 21:47

Na bijna twee dagen uit de lucht te zijn geweest kan PVV-leider Geert Wilders weer twitteren.

Hij was een van de slachtoffers van hackers die 130 accounts van gebruikers van Twitter hebben aangevallen.

Lees ook: Twitteraccount Geert Wilders gehackt

Terug online
"Ik ben er weer!", twitterde Wilders vrijdagavond. "Terug online. Ik laat me nooit het zwijgen opleggen." Het sociale medium is een heel belangrijk instrument voor de PVV-voorman om zijn boodschap uit te dragen. Hij heeft meer dan 800.000 volgers.

Karikatuur
De profielfoto van de politicus werd in de nacht van woensdag op donderdag veranderd in dat van een karikatuur van een zwarte man. De banner van het account werd vervangen door een Marokkaanse vlag en er werden verschillende berichten over onder meer samenzweringstheorieën geretweet.

Lees ook: 'Hack Wilders was voor de grap'

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen